Tilbakebetaling på en kampanje eller salg

Hvis du ønsker refusjon, vennligst merk at vi vil refundere betalt pris. Dersom du har fått en kampanjepris, vil den rabatterte prisen vil bli refundert. Hvis du bruker en rabattkode på din bestilling, som krever at du handler for en viss sum, forbeholder vi oss retten til å nekte deg rabattkoden dersom beløpet etter retur av varer er lavere enn det som kreves for å bruke rabattkoden.

For kjøp med pakketilbud (eksempel: 3 for prisen av 2) må hele bestillingen returneres for refusjon.