Hvordan kontrollerer dere at leverandører opppfyller deres kvalitetskrav?

Alle produkter og produksjonsprosesser er i overensstemmelse med Europeiske standarder og retningslinjer. Vi kontrollerer leverandørene våre regelmessig ved å besøke dem, det sikrer at alle produktene våre fremstilles i optimale produktionsfasiliteter, under arbeidsforhold som støtter ansattes rettigheter og velferd. Alt dette er regulert etter leverandøravtalene våre og vår adferdskodeks, som alle fabrikker og leverandører må akseptere og arbeide under, for å bli godkendt som leverandør for IDEAL OF SWEDEN.