Hvor lang tid tar det før jeg blir refundert?

Du vil motta en automatisk e-post når din retur er behandlet og godkjent. Hvis du ikke har hørt noe fra oss innen 3 uker etter returen din er sendt, vennligst kontakt oss ved å bruke knappen "KONTAKT OSS" lengre ned på denne siden.

Etter at vi har godkjent returen, tar det vanligvis 1-5 arbeidsdager før pengene kommer inn på din konto. Pengene vil automatisk refunderes til den kontoen beløpet ble trukket fra. Dersom du betalte med et gavekort, vil pengene refunderes til gavekortet.