Hvilket materiale er produktene laget av?

Produktene våre produseres av nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet. Alle produktene våre er fremstilt av veganske materialer.

Vi er spesielt stolte av vårt Premium PU-materiale, som er identisk med ekte skinn og er mer holdbart. Det er det perfekte materiale til motedekslene våre og gjør produktene våre mer prisvennlige og miljøvennlige.

Dekslene våre er laget av PC-plast, et bæredyktig materiale som sikrer perfekt passform hver gang.

Hvert produkt kvalitetssikres før levering og fremstilles av nøye utvalgte materialer, som oppfyller våre høye kvalitetsstandarder. Vi tar et stort ansvar for naturen og miljøet og alle produktene våre produseres i overensstemmelse med Europeiske standarder og retningslinjer.