Jag har fått feil produkt, hva skal jeg gjøre?

Vi beklager at du har fått tilsendt et annet produkt enn du har bestilt!

Vennligst start med å dobbeltsjekke ordrebekreftelsen din for å se hva du bestilte. Dersom du ikke har mottatt produktet du bestilte, så kan du kontakte oss gjennom chat eller e-post, så vil vi gjøre alt vi kan for å rette feilen: kontakt

Dersom du har bestilt feil produkt, kan du selvfølgelig gjøre et bytte. Du kan lese mer om hvordan du kan bytte her.