Hvordan gjør jeg en retur?

Du har rett til å returnere en eller flere produkter for refusjon innen 14 dager etter mottak av ordren din. Dersom du ønsker å returnere ordren din, vennligst send den tilbake til oss, slik at vi kan behandle din retur.

Før du returnerer ordren din for en refusjon, vennligst sjekk følgende for produktet du returnerer:

• Produktet er i samme tilstand som når det ble mottatt.
  • Produktet er i sin originalemballasje med etiketter og beskyttende klistremerker.
  • Produktene er kjøpt direkte fra nettsiden vår.
  • Produktet er ikke tilpasset med personlig monogram.
  • Vi aksepterer ikke retur av gavekort

Klikk på lenken og følg trinnene for å skrive ut returseddel: Helthjem

iDeal of Sweden
C/O Dreamlogistics Engelholm AB
Produktionsvägen 10A
26278 Ängelholm
Port A06
Sweden

Vennligst merk, du må betale returkostnadene når du returnerer ordren din. Vi har ikke gratis retur. Sørg for å ta vare på returslippen til vi tar kontakt med deg!

Hva skjer deretter?
Vi vil sende deg en e-post så snart vi behandler din retur. I e-posten vil du få spørsmål om du ønsker å bytte produktet eller gjøre en refusjon. Vennligst merk at du må svare på e-posten innen10 virkedager for at vi skal behandle din retur. Dersom du ikke har hørt fra oss innen 3 uker fra din retur, vennligst kontakt oss her.

Refusjoner
Det tar 1-5 virkedager fra vi har kommet med en refusjon til pengene er på kontoen din. Midlene vil automatisk refunderes til kontoen betalingen ble utført fra.
Dersom du har kjøpt et produkt med rabattkode, vil vi refundere beløpet du har betalt. I forhold til kampanjer som "kjøp en få en gratis" må du alltid gjøre en full retur for refusjon. Dersom du har tatt del av en kampanje der du har fått rabatt for flere produkter, vil prisen justeres i henhold til vilkårene som gjaldt ved kjøpet ditt.