Hvordan gjør jeg en retur?

For å returnere produkter i bestillingen din, kan du returnere pakken til oss. Klikk på lenken og følg trinnene for å skrive ut returseddel: Helthjem

Vennligst merk, du må betale returkostnadene når du returnerer ordren din (69 kr). Sørg for å ta vare på returslippen til vi tar kontakt med deg!

Bytte
Dersom du ønsker å bytte et produkt, vennligst følg samme fremgangsmåte som ovenfor og plassere en ny ordre på ønsket produkt.

Hva skjer deretter?
Vi vil umiddelbart kontakte deg når vi begynner å håndtere din retur. Dersom dere ikke har hørt fra oss innen tre uker fra du kommer tilbake, så kan du kontakte oss. Vennligst bruk "KONTAKT OSS" -knappen lenger ned på siden for å starte chatten.

Refusjoner
Når vi har bekreftet din refusjon, tar det vanligvis 1-5 virkedager for å få penger tilbakebetalt til din konto. Pengene går automatisk tilbake til den kontoen som brukes for betaling.

Dersom du har kjøpt et produkt med rabattkode, vil vi refundere beløpet du har betalt. I forhold til kampanjer som "kjøp en få en gratis" må du alltid gjøre en full retur for refusjon. Dersom du har tatt del av en kampanje der du har fått rabatt for flere produkter, vil prisen justeres i henhold til vilkårene som gjaldt ved kjøpet ditt.