Hvor er min ordre?

Så fort ordren din har forlatt varehuset vil du motta en e-post med leveringsinformasjon. Avhengig av fraktalternativet du har valgt, vil pakken leveres til din hjemmeadresse eller nærmeste hentested.
I ordrebekreftelsen på e-post finner du all relevant informasjon om din ordre og hvordan du kan spore den. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelsen på e-post innen 24 hours etter kjøp, vennligst sjekk søppelkurven og kontakt vår kundeservice dersom du ikke har fått den.

Spor ordren din
Sporingsnummeret er nødvendig når du sporer ordren din, den finner du i leveringsinformasjoen du får på e-post. Spor ordren: Helthjem

Hvis det har gått mer enn 14 dager siden du bestilte og fortsatt ikke har mottatt pakken, kan du kontakte oss ved å bruke "KONTAKT OSS" -knappen lenger ned på siden.