Kan ik dezelfde hoes voor verschillende iPhone-modellen gebruiken?

Ja! De afmetingen van sommige iPhone-hoezen verschillen slechts 0,1-0,2 mm, waardoor dezelfde cases op meerdere telefoons passen!

De volgende iPhone-modellen hebben dezelfde maat hoes:

• 6 / 6S, 7, 8 and SE (2020)
  • 6 Plus / 6S Plus, 7 Plus and 8 Plus
  • 12 and 12 Pro
  • 13 and 14

Hieronder zie je welke hoesjes compatibel zijn met andere hoesjes, maar niet andersom:

• Producten voor de iPhone 11 passen op de iPhone XR
  • Producten voor de iPhone 11 Pro passen op de iPhone XS /X
  • Producten voor de iPhone 11 Pro Max passen op de iPhone XS Max
  • Producten voor de iPhone 13 Pro Max passen op de iPhone 12 Pro Max

Let op, het cameragat voor de iPhone 11 modellen is beduidend groter dan bij de vorige modellen en dat de hoesjes van de oudere modellen niet gebruikt moeten worden op de iPhone 11 (anders is de camera bedekt).

Om te zien hoe de case er op je telefoonmodel uitziet, selecteer je hier je model uit de productlijst.