Varavirtalähteeni ei toimi. Mitä teen?

Onko sinulla ongelmia varavirtalähteesi kanssa? Eikö valot syty? Etkö pysty lataamaan puhelintasi tai varavirtalähdettäsi?

Tarkista alla olevat kohdat ennen kuin otat meihin yhteyttä. Se helpottaa meitä auttamaan sinua, mikäli ongelma jatkuu, ja se voi säästää myös sinun aikaasi.

Varavirtalähteen valojen tulisi välähtää ladatessa, kunnes se on täysi, jolloin valojen pitäisi palaa jatkuvasti.
Valojen merkitykset:
๏ooo- 0-25% ladattu
๏๏оо- 25-50% ladattu
๏๏๏о- 50-75% ladattu
๏๏๏๏- 75-100% ladattu
Mikäli sinulla on ongelmia varavirtalähteen lataamisen kanssa, ongelma saattaa johtua mukana olevasta micro-USB-kaapelista. Kokeile käyttää toista kaapelia varavirtalähteen lataamiseen. Voit myös kokeilla ladata mukana tulleella micro-USB-kaapelilla toista tuotetta oikean ulostulon kautta. Käytäthän toimivaa adapteria sen tarkistamiseen.

Mikäli et pysty lataamaan puhelintasi varavirtalähteellä, ongelmana voi olla alhainen akkuvirta. Klikkaa varavirtalähteen sivussa olevaa painiketta kahdesti nähdäksesi akun tilan, jonka näet välähtävien valojen määrästä.
Katso yltä valojen merkityksiä koskevat tiedot.

Toivomme, että yllä olevat tiedot ovat ratkaisseet ongelman, joka sinulla oli varavirtalähteesi kanssa!
Mikäli ongelma jatkuu, eikä varavirtalähteesi vieläkään toimi, ota meihin yhteyttä klikkaamalla TÄSTÄ .

Kerro seuraavat tiedot ottaessasi meihin yhteyttä:

• Tilausnumerosi
  • Selkeä video ongelmasta/vahingosta