QI-laturini ei toimi. Mitä teen?

Onko sinulla ongelmia Qi-laturisi kanssa? Välähteleekö se, vai eivätkö valot syty lainkaan?

Tarkista alla olevat kohdat, ennen kuin olet meihin yhteydessä. Se helpottaa meitä auttamaan sinua ongelman jatkuessa, ja voi säästää myös sinun aikaasi.

Qi-laturimme ovat yhteensopivia seuraavien puhelinmallien kanssa:

• iPhone 11 Pro Max/ 11 Pro/ 11/ XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus
  • Samsung S8/ S8 plus/ S9/ S9 plus/ S10/ S10+ / S10E/ A20/ A50/ A70
  • Huawei P30 Pro

Tarkista vielä, että mukana tullut USB-kaapeli toimii. Kokeile toista kaapelia, jos omistat sellaisen. Voit myös kokeilla mukana tullutta kaapelia lataamalla toista tuotetta samalla ulostulolla.

Kun olet tarkistanut, että microUSB-kaapeli toimii, varmista, että olet asettanut puhelimen latausalustan keskelle. Varmista, että olet irrottanut puhelimen kuoren ja että puhelimessa ei ole mitään metallisuojusta.

Kaikki IDEAL-muotikuoremme ovat yhteensopivia QI-laturiemme kanssa. Kokeilemalla QI-laturia ilman kuorta voit tarkistaa, johtuuko ongelma kuoresta vai laturista.

Toivomme, että yllä olevat tiedot ratkaisivat ongelman, joka sinulla oli laturisi kanssa! Mikäli ongelma jatkuu, eikä laturisi vieläkään toimi, ota meihin yhteyttä klikkaamalla TÄSTÄ.

Kerro seuraavat tiedot ottaessasi meihin yhteyttä:

• Tilausnumerosi
  • Selkeä video ongelmasta/vahingosta