Voinko käyttää samaa kuorta eri iPhone-malleihin?

Kyllä! iPhone 6 / 6S, 7 ja 8 eroavat ainoastaan 0,1-0,2 mm mitaltaan, joten samat kuoret sopivat kaikkiin kolmeen iPhone-malliin täydellisesti. Sama pätee malleihin iPhone 6 / 6S Plus, 7 Plus ja 8 Plus. Myös iPhone 11 -tuotteet sopivat iPhone XR-malliin, iPhone 11 Pro -tuotteet iPhone X/XS -malleihin ja iPhone 11 Pro Max -tuotteet sopivat iPhone XS Maxiin. Huomaathan, että iPhone 11 -mallien kamera-aukko on hieman suurempi kuin aiemmissa malleissa, ja vanhempien mallien kuoria ei pitäisi käyttää iPhone 11 -puhelimeen (muuten kamera peittyy).

Nähdäksesi, miltä kuori näyttää puhelimessasi, valitse puhelinmallisi tuoteluettelosta täältä.