Hvordan sikrer I at jeres leverandører opfylder kvalitetskrav og standarder?

Alle vores produkter og produktionsprocesser leveres i overensstemmelse med europæiske standarder og retningslinjer. Vi kontrollerer vores leverandører løbende ved at besøge dem regelmæssigt, vi sikrer at alle vores produkter fremstilles i optimale produktionsfaciliteter, under arbejdsforhold der understøtter de ansattes rettigheder og velfærd. Alt dette er reguleret efter vores leverandøraftaler og vores adfærdskodeks, som alle fabrikker og leverandører skal acceptere og arbejde under, for at blive godkendt som leverandør for IDEAL OF SWEDEN.