Virker IDEAL powerbanks med min mobil?

En powerbank er et bærbart batteri beregnet til opladning af elektroniske enheder, når du er på farten. Vores powerbanks indeholder op til 5000 mAh, hvilket er nok til cirka to fulde opladninger af en standard smartphone, mens det indbyggede 2.1A-output sikrer hurtig og stabil opladning. Det medfølgende strømkabel er et standard Micro-B kabel, der bruges til at oplade din powerbank. Brug powerbankens USB-stik til at tilslutte din mobiloplader.