Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse via mail?

Når du har gennemført en ordre hos os, modtager du automatisk ordrebekræftelse via e-mail. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, bedes du først kontrollere om den er havnet i dit spam-filter.
Da vi ofte modtager store ordremængder, kan du risikere at du ikke modtager din ordrebekræftelse med det samme efter bestilling. Det kan tage op til 24 timer, før du modtager bekræftelsen.

Hvis den ikke er i spam-filtret, og du efter 24 timer stadig ikke har modtaget bekræftelsesemailen, anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.