Har I modtaget min returnering?

Vi kontakter dig via e-mail, så snart vi begynder at behandle din returnering. Hold gerne øje med dit spam-filter. Afhængig af afsendelseslandet og postvæsenet tager det normalt 7-14 hverdage, før vi modtager og håndterer din returpakke. I emailen fra os bliver du spurgt, hvorvidt du ønsker at bytte produktet, eller om du ønsker en refusion af dit køb. Vi gør vores bedste for at besvare din returneringsanmodning inden for 10 arbejdsdage. Hvis du ikke har hørt fra os inden for 3 uger, bedes du kontakte os her.