Hvordan ombytter jeg min ordre?

Du har ret til at ombytte et eller flere produkter inden for 30 dage efter ordremodtagelse. Hvis du ønsker at bytte en eller flere dele af din ordre, bedes du sende dem til os, for at vi kan behandle din returanmodning og sende nye produkter til dig.

Før du sender din ordre tilbage til os, bedes du sørge for at de returnerede produkter lever op til følgende krav:

• Produktet er i samme stand som da det blev modtaget, i sin originale emballage med alle etiketter og beskyttende klistermærker intakte
  • Produktet er købt via vores hjemmeside
  • Produktet er købt uden et personligt monogram
  • Produktet er ikke et gavekort, da disse ikke kan returneres

For at returnere eller bytte produkter fra din ordre, bedes du returnere pakken til os som henvist i instruktionerne nedenfor.

1. Oplys din returnering gennem hjemmesiden i vores returformular: Returneringer
2. Når du registrerer din returnering, vil du modtage oplysninger om hvor pakken skal sendes hen
3. Udskriv adressetiketten, eller skriv den angivne adresse manuelt på din pakke
4. Vedlæg en note i pakken, hvor du angiver det produkt du ønsker at bytte til
5. Send din pakke via dit lokale postvæsen Sørg for at gemme returkvitteringen, indtil vi vender tilbage til dig! Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for returomkostningerne. Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde gratis returnering.

ke gratis returnering af varer. Sørg for at gemme forsendelseskvitteringen, indtil vi vender tilbage til dig!

Hvad så nu?
Vi sender dig en email så snart vi begynder at behandle din ombytning. I emailen vil du bliv du spurgt, om du ønsker at bytte produktet til et andet, eller anmode om refusion. Vi gør opmærksom, at vi kræver svar fra dig inden for 10 arbejdsdage for at behandle returneringen. Hvis du ikke har hørt fra os inden for 3 uger efter modtagelse af din returpakke, bedes du kontakte os her.