Min Qi-oplader virker ikke. Hvad gør jeg?

Har du problemer med din Qi-oplader? Bliver den ved med at blinke, eller lyser den slet ikke?
Du bedes gennemgå alle nedenstående punkter inden du kontakter os. Det gør det nemmere for os at hjælpe dig hvis problemet fortsætter, og du slipper for at bruge tid på at sende beskeder.

Vores Qi-opladere er kompatible med følgende telefonmodeller:

• iPhone 11 Pro Max/ 11 Pro/ 11/ XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus
  • Samsung S8/ S8 plus/ S9/ S9 plus/ S10/ S10+ / S10E/ A20/ A50/ A70
  • Huawei P30 Pro

Kontroller at det medfølgende USB-kabel virker, ved at bruge et lignende kabel med opladeren. Du kan også bruge det inkluderede kabel ved at sætte en anden enhed til med samme type stik.

Når du har kontrolleret at micro USB-kablet virker, bør du tjekke at mobilen er placeret midt på opladningspladen.

Bemærk venligst at ikke-kompatible mobilcovers altid bør fjernes inden opladningen, for at sikre at forbindelsen ikke forstyrres af metaldele. Vores IDEAL Fashion cases er fuldt kompatible med vores Qi-opladere. Ved at fjerne coveret kan du derfor kontrollere, om problemet skyldes opladeren eller coveret.

Vi håber at ovenstående information har løst problemet med din oplader!

Hvis problemet fortsætter, og opladeren stadig ikke virker som den skal, bedes du kontakte os ved at klikke HER.

Du bedes inkludere følgende information:

• Dit ordrenummer
  • En video som tydeligt viser problemet/skaden