Materiale- og kvalitetsinformation

Vores produkter produceres af nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet. Desuden er alle vores produkter fremstillet med veganske materialer.

Vi er især stolte af vores Premium PU-materiale, der er identisk med ægte læder, og samtidig mere holdbart. Det er det perfekte materiale til vores fashion wallets, og gør vores produkter mere prisvenlige og miljøvenlige.

Vores covers er lavet af PC-plast, et bæredygtigt materiale der sikrer perfekt pasform, hver gang.

Hvert enkelt produkt kvalitetstested før levering og fremstilles af nøje udvalgte materialer, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Vi tager et stort ansvar for naturen og miljøet, og alle vores produkter produceres i overensstemmelse med europæiske standarder og retningslinjer.