Artikler i denne sektion

Vores design

IDEAL OF SWEDEN er fremragende svensk design og skandinavisk stil, med innovativ tænkning og funktionalitet i højsædet. Foruden form og funktion er vores design inspireret af de nyeste trends inden for mode og interiørdesign. Drevet af lidenskab og nysgerrighed, stræber vi efter at skabe nye produkter, der komplimenterer din personlige stil såvel som indretning. Vi skaber mobiltilbehør der gør din hverdag enklere, med kvalitet, funktion og høje standarder som vores vigtigste nøgleord.

Vores designs påvirkes af de nyeste trends, og er skabt af vores talentfulde produktteam. Vi lancerer nye kollektioner hver forår og efterår, og derimellem laver vi flere lokale kollaps og kampagnelanceringer.

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på hjemmesiden.