Kan jeg bruge det samme cover til forskellige iPhone-modeller?

Ja! Målene på iPhone 6 / 6S, 7 og 8 adskiller sig kun med 0,1-0,2 mm, hvilket betyder at det samme cover stadig passer perfekt til alle tre iPhone-modeller. Det samme gælder iPhone 6 / 6S Plus, 7 Plus og 8 Plus.
Produkter til iPhone 11 passer til iPhone XR, produkter til iPhone 11 Pro passer på iPhone X/XS, og iPhone 11 Pro Max produkter passer til iPhone XS Max. Vi gør dog opmærksom på at kamerahullet til iPhone 11-modellerne er væsentligt større end på de tidligere modeller, og at de ældre modellers covers ikke bør bruges på iPhone 11 (ellers er kameraet dækket).

Hvis du ønsker at se hvordan coveret vil se ud på din telefon, vælg da venligst din model fra vores liste over produkter her.