Kan jeg bruge det samme cover til forskellige iPhone-modeller?

Ja! Målen på flere iPhone modeller adskiller sig kun med 0,1-0,2 mm, hvilket betyder, at det samme cover passer til flere modeller.

Du kan bruge samme cover på følgende modeller:

• 6 / 6S, 7, 8 & SE (2020)
  • 6 Plus / 6S Plus, 7 Plus & 8 Plus
  • Produkter for iPhone 11 passer iPhone XR
  • Produkter for iPhone 11 Pro passer iPhone XS /X
  • Produkter for iPhone 11 Pro Max passer iPhone XS Max
  • Produkter för iPhone 12 passar iPhone 12 Pro

Vi gør dog opmærksom på at kamerahullet til iPhone 11-modellerne er væsentligt større end på de tidligere modeller, og at de ældre modellers covers ikke bør bruges på iPhone 11 (ellers er kameraet dækket). Hvis du ønsker at se hvordan coveret vil se ud på din telefon, vælg da venligst din model fra vores liste over produkter her.

Hvis du ønsker at se hvordan coveret vil se ud på din telefon, vælg da venligst din model fra vores liste over produkter her.