Kan jeg rette min bestilling?

Vi prioriterer hurtig levering på alle ordrer, og igangsætter ordrebehandling så snart vi modtager dem! Desværre betyder dette at vi ikke kan ændre registrerede bestillinger, da de allerede er sendt videre til lageret (ofte inden for få sekunder).

Hvis der er fejl i ordren er det naturligvis muligt at sende den tilbage til os. Du finder mere information om returprocessen her: Hvordan returnerer jeg min ordre?