Hvordan ved jeg om mit køb gik igennem?

Når du har gennemført en ordre sender vi en email med ordrebekræftelse, til den email-adresse der blev angivet under bestilling. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, bedes du først kontrollere om den er havnet i dit spam-filter. Bemærk venligst at det kan tage op til 24 timer, før du modtager ordrebekræftelsen. Hvis den ikke er i spam-filtret, og du efter 24 timer stadig ikke har modtaget bekræftelsesemailen, anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.