Hvordan returnerer jeg min ordre?

Du har ret til at returnere et eller flere produkter inden for 14 dage efter ordremodtagelse.

Før du returnerer din ordre til os, bedes du sørge for at de returnerede produkter lever op til følgende krav:

• Produktet er i samme stand som da det blev modtaget, i sin originale emballage med alle etiketter og beskyttende klistermærker intakte
  • Produktet er købt via vores hjemmeside
  • Produktet er købt uden et personligt monogram

For at returnere produkter fra din ordre bedes du sende pakken tilbage til os som henvist i instruktionerne nedenfor.

1. Oplys din returnering gennem hjemmesiden i vores returformular
2. Når du registrerer din returnering, vil du modtage oplysninger om hvor pakken skal sendes hen
3. Udskriv adressetiketten
4. Send din pakke via dit lokale postvæsen Sørg for at gemme returkvitteringen, indtil vi vender tilbage til dig! Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for returomkostningerne. Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde gratis returnering.

Hvad så nu?
Vi kontakter dig, så snart vi har modtaget din returpakke og påbegynder ordrebehandlingen. I vores mail bliver du spurgt, om du vil bytte de returnerede produkter eller anmode om refusion. Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage at behandle din returnering. Hvis du ikke har hørt noget fra os inden for 3 uger efter returmodtagelsen, bedes du kontakte os her.

Refundering
Når vi har bekræftet din anmodning om refusion, tager det normalt 1-5 arbejdsdage før pengene refunderes til din konto. Pengene går automatisk ind på den konto, der blev anvendt ved betaling af ordren.

Vi gør opmærksom på, at det refunderede beløb svarer til købsbeløbet. Hvis de returnerede varer er købt til tilbudspris, vil samme beløb blive refunderet. Hvis du har købt produkterne i forbindelse med en kampagne med særlige rabatter, vil returbeløbet blive justeret i henhold til de betingelser, der var gældende ved købsdatoen. Ved køb af pakketilbud (f.eks.: 3 for 2) kan beløbet kun refunderes hvis hele ordren returneres.