Kompatibilitet med NFC, Google Pay og trådløs opladning

Alle vores covers er fuldt kompatible med NFC, Google Pay og trådløs opladning. Metalpladen inde i coveret skæres præcist efter området hvor signalet til opladnings- og betalingsfunktioner er placeret.
På den måde sikrer vi at du uden problemer kan bruge opladningsmetoderne, uden at det påvirker "Accessories of Attraction" produkter.

Vi gør opmærksom på at vi ikke kan garantere kompatibilitet med Qi-opladere produceret af et andet firma.

OBS: Covers der er købt inden trådløs opladning blev udgivet på markedet, er muligvis ikke kompatibel med de ovennævnte funktioner, da vores udskæring blev foretaget ved udgivelsen af Trådløs pladning.