Importafgifter & told

Varer afsendt inden for EU sendes på en DDP-basis (Delivery Duty Paid), hvilket betyder, at alle relevante import- og toldafgifter indgår i den endelige købspris.

Ikke-EU-lande kan være underlagt told og skat, når pakken ankommer til destinationslandet. Som kunde er du ansvarlig for betaling af eventuelle importafgifter og skatter.

iDeal of Sweden er ikke ansvarlig for ændringer i valutaværdi eller konverteringskurser, som din bank eller kreditkortselskab måtte anvende, når du betaler i dit lands valuta.

Hvis du har yderligere spørgsmål til moms og kundeafgifter, bedes du kontakte dit lokale toldkontor for mere information.